watermark logo

A CSERNOBILI KATASZTRÓFA LEGBIZARRABB MELLÉKHATÁSAI

1 Views
michaels
3
Published on 06 Feb 2019 / In News & Politics

A CSERNOBILI KATASZTRÓFA LEGBIZARRABB MELLÉKHATÁSAI

1986 április 26-án a csernobili atomerőmű egy hatalmas robbanáson és baleseten ment keresztül, ami a teljes környéket egy életre tönkretette. a robbanásnak köszönhetően rádióaktív hulladékok hatalmas mennyisége borította be az egész környéket, ami több évtizednyi szenvedést eredményezett. Az emberektől kezdve, a környezeten át egészen pripjaty városáig a csernobili baleset kétségtelenül rengeteg furcsa mellékhatást alakított ki amik közül néhányat az emberiség még 32 év elteltével sem volt képes megérteni.
Ha szeretnéd megismeri a legbizarrabb mellékhatásait a csernobili atomerőmű balesetnek, akkor ne menj sehova ugyanis a mai videóban erről lesz szó.

A szellemváros
A pripyati szellemváros egy páratlan bizonyítéka annak, hogy mire képes egy nukleáris baleset.
A reaktortól nagyjából 1 kilométerre lévő várost a balesetet követően azonnal kiürítették és azóta ez a hely csak egy radioaktív szellemvárosként létezik, ahol minden úgy maradt, ahogy az emberek otthagyták.

A turizmus
Nos azok után, hogy mindenféle bizarr dolgot hallottál Csernobilről talán azt gondolnád, hogy egyetlen egy ember sem létezik a földön, aki be merné tenni ide a lábát.
A valóság ettől teljesen eltér, ugyanis egy teljes turizmus épül fel a csernobili katasztrófára és minden évben emberek ezrei látogatnak el a tiltott zónába, hogy megnézzék, hogy mi marad hátra egy ilyen mértékű nukleáris baleset után.

A szemét
Furcsa módon a növényvilág Csernobil környékén a mai napig növekszik, de ami még ennél is furcsább az az, hogy a régi fák, ágak és levelek egyáltalán nem úgy bomlanak le, mint ahogy ezek a föld bármely más pontján lebomlanának.

És még sok más....

Show more
0 Comments sort Sort By